Waarom ik doe wat ik doe?

In de huidige tijd zijn de verwachtingen hoog gespannen, er wordt veel van ons verwacht en eigenlijk wil jij het ook zo goed mogelijk doen. Maar in hoeverre is dat haalbaar zonder dat jij je volledig wegcijfert?
Veel vrouwen vinden het moeilijk om balans te vinden en keuzes te maken.
Door de hoge verwachtingen die de maatschappij en wijzelf aan ons stellen, is het belangrijk om helder te krijgen wie jij als persoon werkelijk bent. Wat heb jij nodig en waar wordt jij gelukkig van? Steeds vaker vragen mensen zich af wat de zin van hun bestaan is en naar mijn mening is dit ook een vraag waar te vaak aan voorbij wordt gegaan.
Gelukkig ontstaat er wel steeds meer bewustwording en wil men weten wat de zin van hun bestaan is. Waarom komen problemen juist op jouw pad?


In het proces van bewustwording vind ik het erg belangrijk dat je eerst ontdekt wie jij bent en hoe jij je ontwikkelt hebt tot wie je nu bent. Waar ben je blij mee en waar ben je minder blij mee en wat dit zegt over jou.
“Bewustwording is een staat van zijn waarin je invloed kunt uitoefenen op een bepaalde situatie. In deze toestand ben je in staat om nieuwe dingen te leren”

Door de drukte van alledag en het veelvuldig gebruik van onze mobiele telefoons, voelen we de verbinding minder met de mensen om ons heen. We voelen wel de behoefte aan meer verbinding, maar vinden het lastig om dit bespreekbaar te maken en het patroon te doorbreken. Toch is dit belangrijk om dit te doen. In de snelle maatschappij van nu, gaan we voorbij aan de behoeftes en verlangens die we hebben. Terwijl we deze nu des te harder nodig hebben.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?