Soul reading voor jezelf of je kind

Tijdens een soul reading maak ik contact met jouw ziel. Deze reading is heel krachtig omdat ik direct bij de kern van jouw ziel kom. Het laat je op een liefdevolle manier, die soms confronterend kan zijn, zien wat er op dit moment gezien mag worden. Welke elementen belemmeren jou om jouw leven voluit te leven? Ik geef je samen met de spirituele wereld inzicht in wat jou belemmert. Dit zorgt voor bewustwording en inzicht hoe je dit kunt transformeren en oude gewoontes/ gedachten en patronen los kunt laten. Dit zorgt ervoor dat jij je sprankelende zelf mag laten zien.

Tijdens een soul reading heb ik altijd de connectie met de spirituele wereld en maak ik contact met jouw overleden dierbaren die jou op dit moment het beste kunnen bijstaan.

Een soul reading kan ook zinvol zijn op het moment dat je kind niet zo lekker in zijn of haar vel zit. Dit kan ik je inzicht geven in wat er zich afspeelt bij je kind en wat het nodig heeft om weer beter in zijn of haar vel te zitten.

WAT LEVERT EEN SOUL READING JE OP:

  • Meer inzicht in wie je bent op zielsniveau.
  • Je voelt je vrijer en lichter omdat jij jezelf ziet voor wie je werkelijk bent. Je voelt je innerlijke kracht en hebt meer energie.
  • Je begrijpt waar blokkades, patronen en overtuigingen vandaan komen en kunt door inzicht en een vergroot bewustzijn betere keuzes maken.
  • je krijgt diepere inzichten in je potentieel, je talenten, je vaardigheden en je gaven.

Kosten: € 75,- incl. btw

Meer informatie over een soul reading? Vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem contact met je op!