Soul enlightment is een diep dive in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling!

De Soul enlightment sessie is een onderdompeling in de liefde voor jezelf en zorgt voor een ware transformatie! Jou sessie zal volledig op jouw ziel en verlangen worden afgestemd.

We starten de sessie met een afgestemde visualisatie waarin ik meeneem in een transformerende reis vol inzichten. Ik bied je de hulp om je niet helpende patronen te herkennen en te doorbreken.

Tijdens de visualisatie ga je een diepere connectie ervaren met je ziel. Deze zal je laten voelen wat je op dit moment nodig hebt. Wat mag je meer gaan omarmen, wat mag je meer laten zien en wat mag je loslaten. Door het maken van de diepe connectie ga je de inzichten op dieper niveau gaan voelen, waardoor je inzichten vanuit je kern voelt. Deze ervaring geeft een goede basis om op terug te vallen wanneer je het lastig hebt. Je kunt altijd de ervaring van de visualisatie terughalen op het moment dat het wat minder gaat.

Na de visualisatie ben ik benieuwd wat je ervaren hebt, jouw ervaringen geven inzicht in welke hulp je nog nodig bent om je doelen te bereiken. Ik leer je de juiste tools in te zetten die je ondersteunen bij je transformatie.We willen natuurlijk wel toewerken naar dat jij nog meer jezelf kunt zijn en je ogen sprankelen.

In deze transformatiereis neem ik je mee naar waar jij jezelf nog niet bewust van was.

Wat levert een Soul enlightment sessie je op:
– Je versterkt de connectie met je ziel en weet keuzes te maken die goed zijn voor jou.
– Je krijgt diepere inzichten in waar patronen vandaan komen en gaat ze doorvoelen.
– Je leert hoe jij niet helpende patronen kan loslaten/ kan transformeren zodat het een werkend patroon wordt die je niet belemmert.
– Je krijgt meer inzicht in wie je bent, wat je dromen en verlangens zijn en hoe je deze kunt verwezenlijken.

Je komt in beweging om echt te gaan doen wat jij van diepste wilt!

Duur: 3 uren op locatie
Prijs: € 188,–

Meer informatie over de Soul enlightenment sessie vul mijn contactformulier in en ik neem contact met je op!