Werkwijze

Wat je aandacht geeft groeit!

Voor iedere vrouw is dit anders, maar uiteindelijk gaat het er om dat jij je bewust bent van wie jij in werkelijkheid bent, en dit laat zien naar je omgeving. Communicatie in deze is van essentieel belang. Waar je aan kunt geven wat je behoeften en grenzen zijn en te zorgen dat jij regie houdt over jou leven.

Samen onderzoeken we jouw innerlijke kracht, behoeften en verlangens. zoek naar je innerlijke kern. Wanneer we hier zo staan als de persoon die we nu zijn, hebben we al heel veel mee gemaakt. Er heeft vreugde en verdriet in ons leven plaats gevonden. Als volwassene hebben we lagen aan emotionele ballast ontwikkeld, om deze ballast te verzachten is het belangrijk om dichter bij onze emoties te komen zodat we deze kunnen opruimen. Het kan lijken op het pellen van een ui; laag voor laag doorvoelen, uitspreken, helen, uiteindelijk zal het effect op onze lichamelijke en geestelijke gezondheid groot zijn.

Het is wenselijk om te kijken welke patronen voor jou werken en welke je tegen werken, stap voor stap wordt jij jezelf bewuster van wie je bent.

Om dit ook uit te dragen naar de mensen om je heen is het van belang om te kijken hoe je aangeeft wat je wel en niet nodig hebt. Behoeften en grenzen aangeven zijn belangrijke items die we tijdens de coaching gaan behandelen.

Ben jij klaar om stappen te maken in jouw leven, zodat jij gelukkig en bewust in het leven staat?

  • Zodat je meer inzicht in je gevoelsleven en gedachten krijgt;
  • Zodat je niet helpende patronen kunt doorbreken;
  • Zodat je leert los te laten wat je niet  meer dient;
  • Zodat je op een positieve manier weet te communiceren;
  • Zodat je weet om te gaan met prikkels en verwachtingen van anderen;
  • Zodat je meer bewustwording, rust en geluk ervaart;
  • Zodat je meer zelfliefde ervaart;
  • Zodat je terugkomt bij je kern!

Het traject wat we aangaan is gericht op jouw verdieping, we gaan samen op ontdekkingstocht om te ontdekken wie jij bent en wat jij nodig hebt. Het programma zal afgestemd worden op jouw behoeften. Het proces zal persoonlijk, confronterend en bevrijdend zijn. Uiteindelijk brengt het verlichting zodat jij je eigen licht weer kan laten stralen!

Om jouw proces zo goed mogelijk te begeleiden is van groot belang om een goede klik te hebben met elkaar. Een vrijblijvend intakegesprek is dan ook erg waardevol om te bepalen wat je nodig hebt en te kijken of er een klik is om samen jouw proces te starten. Mocht er een klik zijn zullen we in overleg bepalen welk traject voor jou passend is.