De wet van de aantrekkingskracht, de kracht van je gedachten en het leren luisteren naar je intuïtie. Mij heeft het geleerd om te vertrouwen, te geloven en uiteindelijk te zullen zien.

Het is echt wonderlijk hoe mijn verlangen naar een juiste woning en partner is verwezenlijkt. Ik kan iedereen die het wellicht even tegen zit mee geven, onderzoek duidelijk wat je wilt, wat je verlangt en wat je nodig hebt. Weet dat je verlangen soms op een andere manier naar je toe komt dan dat je verwacht.

Geloof dat het jou gegund is, vertrouw dat het universum voor je aan het werk  gaat en weet dat op een gegeven moment ineens voor je neus staat. Tijdens deze reis zal je geloof en vertrouwen op de proef gesteld worden, op deze momenten is het van belang om terug te gaan naar het geen dat je verlangt. Want zelfs met prachtige ervaringen wil dat niet zeggen dat het vertrouwen erbij een nieuw verlangen aanwezig is. Je weet en voelt alleen sneller dat het ontstaat. In de reis die je doormaakt bij het verwezenlijken van je verlangens ontwikkel jij jezelf ook als persoon. Andere uitdagingen dan die je al hebt doorlopen zullen je pad kruisen. Deze uitdagingen helpen je groeien op je levenspad en brengen verlichting, wijsheid en inzicht in jouw leven.

Wat ik je wil meegeven is dat wat ik kan, dat kun jij ook. Wanneer het mij gegund is, dan is het ook jou gegund. Vaak ontbreekt het aan het jezelf toestaan om je verlangens te verwezenlijken. Waar je nu mijn verhaal hebt gelezen kan dit niet voor niets zijn geweest. Zie het als een aansporing om aan de slag te gaan met het verwezenlijken van je verlangens. Ik zou zeggen “have a nice journey”!