De naam van mijn bedrijf is niet zomaar gekozen. In de periode dat ik mezelf op persoonlijk en spiritueel vlak ontwikkelde, kreeg ik vaak complimenten over mijn sprankelende ogen. Door mijn ontwikkeling was mijn licht zichtbaar, ik voelde de magie van het leven en mijn levenskracht werd weer aangewakkerd en dat alles zag je terug in mijn ogen.

Ik voelde mij gelukkig, geliefd en problemen lekken als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Het voelde ook alsof ik de hele wereld aan kon, ik had plezier in het leven. Ik vond het heerlijk om mijzelf beter te leren kennen, fouten te doorvoelen en patronen te doorbreken. Na mijn scheiding had ik ook weer de regie over mijn leven, ik voelde mij als een vogel zo vrij. 


Ik heb mij voordat ik zover was, vaak afgevraagd waarom ik elke keer tegen dezelfde problemen aanliep? Waarom ik deed wat ik deed? En waarom mogelijke relaties zo enorm moeizaam verliepen? 
Het kost wat moeite om de confrontatie met jezelf aan te gaan en niet alleen maar naar de ander te wijzen. 

Mogelijk herken je dat patroon en wil je daar ook graag eens wat aan veranderen. Wil je ook meer inzicht in je leven? Weer regie over je eigen leven en aan de slag met persoonlijke en spirituele ontwikkeling?

De weg van onze ziel is zo magisch, alleen zijn wij ons daar vaak minder van bewust geworden. Omdat we met vertroebelde ogen naar onszelf en de wereld blijven kijken. Hoe fantastisch zou het zijn om deze magie weer in jezelf te ontdekken? En je weer in verbinding te voelen met jezelf?

“Mijn missie is het om jouw ziel weer te laten sprankelen.”

In het Soul Sparkle traject gaan we in 5 sessies van een uur aan de slag met een thema waar jij tegen aanloopt en mee aan de slag wil. Samen gaan we bij wijze van spreken boven jouw thema hangen om te ontdekken wat jouw thema ons te vertellen heeft. Wanneer  we dit helder hebben, voel ik wat er nodig is om stap voor stap jouw thema te transformeren.

Voel jij dat je op een liefdevolle manier een thema wil doorbreken? 

Ik bied het Soul Sparkle traject aan voor € 333,–. 
 Het traject kan fysiek in de praktijk of online plaatsvinden.