Het was 10 jaar geleden toen ik dacht, waar doe ik het allemaal voor. Ik voelde mijzelf in een soort ratrace zitten, ik had geen enkel gevoel of emotie bij wat mijn leven nu voor zin had. Wellicht herken je dat gevoel en wil je heel graag onderzoeken op welke manier je zingeving wilt geven aan jouw leven?

Wanneer je stil gaat staan bij de vraag wat voor doel jouw leven heeft, kun je jezelf kapot analyseren. Maar hoe fijn is het wanneer je dit herkent, dat je dit samen kan doen met gelijkgestemde mensen?

Je hoeft het echt niet allemaal alleen te doen, we mogen van elkaar leren, elkaar ondersteunen en helpen. Vind jij het leuk om met gelijkgestemden te leren van levensvragen en spiritualiteit? Geef je dan snel op voor de spirituele avonden.

Wil jij spiritueel tot bloei komen?

Geef je dan snel op voor 6 maandagavonden waar we aan de slag gaan met wat spiritualiteit nu is. Op deze avonden gaan we aan de slag met het doorvoelen en bespreken van (levens)vragen. Ook bestaan deze avonden uit het doen van meditaties en oefeningen om te leren in verbinding te komen met onze intuïtie en onze zielskern. We leren het grotere geheel te zien. Alles wat er gebeurd, gebeurd voor ons.

Het zijn avonden waarbij we elkaar zien vanuit onze kern en waarin we mogen delen en helen. Waarbij we elkaar mogen ontmoeten, steunen en inspireren. Waar we tot bloei mogen komen. Want wanneer we in verbinding staan met onze spirituele en intuïtieve vermogens zal dit je leven wezenlijk verrijken.

Samen zorgen we voor een veilige bedding in de groep, waar in een ieder zich thuis mag voelen.

In een vaste groep van maximaal 10 personen ontmoeten we elkaar 6 keer, elke tweede maandag van de maand.

Maandag 12 februari
Maandag 11 maart
Maandag 8 april
Maandag 13 mei
Maandag 10 juni
Maandag 8 juli

Bonus
Volle maan ceremonie vrijdagavond 24 mei.

Je verbindt jezelf aan de groep voor 6 avonden. De avonden beginnen om 19:30 en eindigen om 22:00 en zijn voorzien van thee met iets lekkers.
Investering voor 6 avonden € 222,–
Locatie: Wijkgebouw Zwette

Opgave? Stuur een mail met je gegevens naar yvonne@praktijkdesprankeling.nl
Liever eerst even kennismaken of heb je wellicht nog vragen? Stuur mij dan gerust een mailtje naar boven vermeld emailadres.