Tip 1
Na het visualiseren is het raadzaam om voor jezelf op te schrijven wat je ervaren hebt. Wat heb je gevoeld en wat deed dit met jou? Door het op te schrijven komt er in jou en in jouw onderbewustzijn iets in beweging, waardoor het
transformatieproces versterkt wordt.

Tip 2
Focus je op positiviteit, kijk hoe je negativiteit zoveel mogelijk kunt vermijden. Wellicht herken je het wel wanneer je bij iemand bent en je helemaal moe en leeg voelt als je naar huis gaat en bij andere mensen voel je jezelf weer energiek als je naar huis gaat. Wat kun je hier doen om dichtbij jezelf te blijven en in je eigen energie te blijven staan. Dit is een oefening in bewustwording, waarbij je jezelf in verschillende situaties reflecteert in hoe jij je voelt.

Op het nieuws wordt veelal negativiteit gedeeld, het is echt niet erg omdat de stroom aan negativiteit te verminderen. Ik kijk inmiddels niet meer naar het nieuws. Op het moment dat er iets schokkends gebeurd komt de informatie op een andere manier wel tot mij.

Tip 3
Om je eigen lichaam op te schonen en te stimuleren is het raadzaam om na het doen van de visualisatie een groot glas water te drinken. Water schoont op en zorgt daarnaast voor het opgang houden van je energie!