Mijn Missie

Het is mijn missie om moeders te helpen weer bij hun innerlijke kern te komen zodat jij bewust kunt voelen wie je bent, wat je nodig hebt en wat je kan geven. Door de vele zorgtaken schiet het zorgen voor jezelf er veelal bij in. Ik wil jou graag begeleiden naar de weg terug naar je kern. Hierbij richt ik mij vooral op bewustwording en jouw unieke zijn. Samen gaan we kijken hoe we meer rust en geluk kunnen creëren voor de lange termijn, zodat jou leven meer in harmonie zal zijn. Ik geef je tips op het gebied van communicatie, opvoeding en bewustwording en help je om liefdevol in de spiegel te kijken!

Mijn Visie

Mijn visie is dat ik een wereld wil creëren waarbij moeders balans hebben gevonden in de diversiteit aan taken (opvoeding en gezin, relatie/huwelijk, sociaal leven, gezondheid en werk).

Heden ten dage staat er bij ons als moeder heel wat op ons ’to do’ lijstje en we willen alles eigenlijk zo goed mogelijk doen. Maar in hoeverre is dat haalbaar?
Veel moeders vinden het moeilijk om hier een balans in te vinden en keuzes te maken.

Door de hoge verwachtingen die de maatschappij en wij zelf aan ons stellen, is het belangrijk om echt helder te krijgen wie jij als persoon werkelijk bent, wat heb jij nodig en waar wordt jij gelukkig van. Steeds vaker vragen mensen zich af wat de zin van hun bestaan is en naar mijn mening is dit een vraag waar te vaak aan voorbij wordt gegaan.

Gelukkig ontstaat er wel steeds meer bewustwording en willen moeders weten wat de zin van hun bestaan hier is. Waarom dealen zij met de issues waarmee zij te dealen hebben. 

In het proces van bewustwording vind ik het erg belangrijk dat je eerst ontdekt wie jij bent en hoe je je ontwikkelt hebt tot wie je nu bent. Waar ben je minder happy mee en waar ben je happy mee en wat dit zegt over jou.

Bewustwording is een staat van zijn waarin je invloed kunt uitoefenen op een bepaalde situatie.

In deze toestand ben je in staat om nieuwe dingen te leren”

Heden ten dage zitten we door de drukte van alle dag veel in onze mobiele telefoon en voelen we de verbinding minder met de mensen om ons heen, we voelen dat we hier wel de behoefte aan hebben, maar hoe maak je dat bespreekbaar. Het is belangrijk om met mensen waarbij het voor jou erg belangrijk is om verbinding te hebben aan te geven dat je hier graag over wilt praten. Zodat je gezamenlijk kunt kijken hoe je hier verandering in aan kunt brengen. In de snelle maatschappij van nu, gaan we snel voorbij aan de behoefte en verlangens die we hebben. Terwijl we deze naar mijn inziens nu des te harder nodig hebben.