Waarom vind ik leven vanuit liefde belangrijk en wens ik dat iedereen toe?


Benader alles vanuit liefde.

Liefde zul je wellicht niet van iedereen terugkrijgen en dat is oké. Wanneer je vanuit liefde leeft zal het leven zoveel makkelijker worden. Je voelt jezelf al een stuk positiever waardoor je minder tegen uitdagingen opkijkt. Leven vanuit liefde is een enorme impuls voor je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Leven vanuit liefde betekend niet dat je alles onder de dekmantel der liefde moet schuiven. Het is juist belangrijk om te gaan voelen wat is liefdevol voor jezelf en tot hoever kun je liefdevol zijn voor de ander dat het niet ten koste gaat van jezelf.

Daarom is het belangrijk om te kijken naar wat je energie kost en wat je energie geeft. Stop of minder met hetgeen waar je geen energie van krijgt, want dit staat het vergroten van je geluk in de weg. Bewust worden van onze eigen gedragingen is nodig om persoonlijk en spiritueel te kunnen ontwikkelen. We zijn allemaal verantwoordelijk voor ons eigen geluk. Ik gun jou als waardevol mens een leven vanuit liefde en ik hoop met alle liefde dat mijn tips hier aan hebben mogen bijdragen.

Ben jij er klaar voor om je ziel weer te laten sprankelen?

Tip: Houdt eens een dagboek bij waarin je dagelijks drie punten benoemd waar je dankbaar voor bent. Dankbaarheid zit hem soms in hele kleine dingen. Dankbaarheid is een krachtige uiting van liefde voor jezelf en je leven.

Share:

Geef een reactie