Waarom vind ik leven vanuit liefde belangrijk en wens ik dat iedereen toe?

Wanneer je leeft vanuit liefde beleef je het leven veel intenser. Je geeft bewuste aandacht aan hetgeen waar je mee bezig bent. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen voor mensen en echt naar ze te luisteren. Met bewuste aandacht kun je harten van anderen echt raken. Juist door liefde ontstaan de mooiste dingen op de wereld. Mocht je eens een vervelende dag hebben, bedenk je dan eens wat liefde zou doen. Wat kun je doen om te zorgen dat je je beter voelt? Dat hoeven zeker geen grote dingen te zijn. Soms helpt het al om even een wandeling te maken in de natuur en je bewust te worden van de vogels die fluiten, de wind door de bomen of de zonnestralen die je gezicht verwarmen.

Liefde maakt je leven makkelijker en gelukkiger. Door vaker stil te staan bij de liefde die je voelt, zorg je ervoor dat de mensen waar je die liefde voor voelt meer gaat waarderen. De liefde die zich vergroot wordt niet alleen gezien door de mensen die het van jou ontvangen, maar wordt ook door vreemden opgemerkt. De liefde die door vreemden wordt opgemerkt, heeft vervolgens effect op hún welzijn en zorgt ook dat zij meer liefde ervaren en deze weer met hun geliefden zullen delen. Liefde zaaien is liefde oogsten en vergroten. 

Geef liefde aan alles om je heen, ook aan de mensen die je wellicht niet begrijpen.

Koester de herinneringen en zorg dat deze je niet weerhouden om nieuwe in het heden te maken.

We zijn allemaal verantwoordelijk voor ons eigen geluk, kijk daarom eens wat je energie kost en wat je energie geeft. Stop met hetgeen waar je geen energie van krijgt, want dit staat het vergroten van je geluk in de weg. Ik gun jou als waardevol mens een leven vanuit liefde en ik hoop met alle liefde dat mijn tips hier aan hebben mogen bijdragen. 

Ben jij er klaar voor om je ziel weer te laten sprankelen?

Tip: Houdt eens een dagboek bij waarin je dagelijks drie punten benoemd waar je dankbaar voor bent. Dankbaarheid zit hem soms in hele kleine dingen. Dankbaarheid is een krachtige uiting van liefde voor jezelf en je leven.

Share:

Geef een reactie