De reden van mijn bestaan is om mensen weer in verbinding te brengen met zichzelf.

Door de drukte van alledag en het veelvuldig gebruik van onze mobiele telefoons, voelen we de verbinding minder met onszelf en de mensen om ons heen. We voelen wel de behoefte aan meer verbinding, maar vinden het lastig om dit bespreekbaar te maken en het patroon te doorbreken zodat jij jezelf weer kunt verbinden met jezelf.

In de snelle maatschappij van nu wordt er veel van ons verwacht en eigenlijk wil jij het ook zo goed mogelijk doen. Alles moet sneller, we hebben een korte aandachtsspanne en moeten er voor zorgen dat ons leven leuk is. 

Maar in hoeverre is dat haalbaar en vlieg je niet jezelf voorbij? Wellicht wil je het de mensen om je heen naar de zin maken en cijfer jij je compleet weg.

Veel vrouwen vinden het moeilijk om balans te vinden en keuzes te maken die goed zijn voor zichzelf. 

Daarom is het belangrijk om je af te vragen hoe jij je ware zelf weer kunt ontdekken. Wat heb jij nodig en waar wordt jij gelukkig van? Steeds vaker vragen mensen zich af wat de zin van hun bestaan is en naar mijn mening is dit ook een vraag waar te vaak aan voorbij wordt gegaan.

Gelukkig ontstaat er wel steeds meer bewustwording en wil men weten wat de zin van hun bestaan is. Waarom komen problemen juist op jouw pad? 

In het proces van persoonlijke en spirituele ontwikkeling vind ik het erg belangrijk dat je eerst ontdekt wie jij bent en hoe jij je ontwikkelt hebt tot wie je nu bent. Waar ben je blij mee en waar ben je minder blij mee en wat zegt dit over jou. In een afspraak in de praktijk is het voor mij van belang dat je altijd de verbinding met jouw kern, jouw ziel en zijn weer mag gaan ervaren.

“Bewustwording is een staat van zijn waarin je invloed kunt uitoefenen op een bepaalde situatie. In deze toestand ben je in staat om nieuwe dingen te leren”

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?