Waarom coaching op zielsniveau?

Hoe kom je weer in verbinding met jezelf?

In ons huidige bestaan wordt ons van kinds af aan geleerd om goed na te denken. Er wordt van ons verwacht dat wij keuzes maken met ons verstand. Maar ons hoofd is maar 10% van ons hele lichaam, ons onderbuikgevoel en onze intuïtie is zoveel groter maar we zijn er niet meer mee verbonden. We weten gewoon niet meer hoe we moeten luisteren naar ons gevoel en onze intuïtie, beiden zijn ze een beetje weggedrukt alsof ze er niet meer toe doen.

Om dus weer in verbinding te komen met jezelf is het nodig om weer de connectie te voelen met jouw gevoel en je intuïtie. Om die reden coach ik in mijn praktijk op zielsniveau.
Coaching op zielsniveau geeft jou inzicht in jouw patronen. Mijn mediumschap zorgt ervoor dat ik vanuit de connectie met jouw ziel voel waar jouw kwaliteiten liggen en wie jouw ware zelf is. Mijn intuïtie laat mij voelen wat je nodig hebt om  vanuit meer zelfliefde te gaan leven.
Jouw ziel laat zien wat er gezien mag worden, welke patronen, struikelblokken en beperkende gedachten mogen transformeren. De inzichten zorgen dat jij jezelf persoonlijke en spirituele ontwikkelt en hierdoor beter bij jouw passende keuzes gaat maken.

“Je liefde, je blijdschap, je positiviteit, je enthousiasme, je dankbaarheid en je hartstocht zijn de ware en eeuwigdurende dingen in het leven. Alle rijkdom ter wereld komt niet eens in de buurt van het meest onbetaalbare geschenk van de hele schepping: de liefde in jou!”
Rhonda Byrne

Share:

1 comment

  1. Heel mooi geschreven Leven vanuit je intuïtie en niet teveel onder controle willen hebben Laat je intuïtie de vrijgeloop gaan Voel neem waar en maak jezelf bewust wordt ik hier blij van Een gedicht door mezelf geschreven sylvia
    Hebben is fijn maar fijner is te zijn om zodoende meer te hebben

Geef een reactie