Met mijn mediamieke gaven maak ik geregeld een zielsafstemming voor een kind.

Voor een zielsafstemming hoeft het kind niet aanwezig te zijn. Op afstand maak ik de connectie met de ziel van jouw kind en voel wat jouw zoon en dochter je wil vertellen. De kinderen laten mij zien waar zij tegen aanlopen, hierdoor geven zij jou als ouder inzicht waarom zij bepaald gedrag laten zien.

Alles wat ik voel en opmerk tijdens de zielsafstemming schrijf ik op. Kinderen kunnen nog niet zo goed onder woorden brengen wat ze voelen en ervaren. Omdat ze nog jong zijn is hun woordenschat nog niet zo groot en kunnen zij de vertaalslag naar wat zij van je nodig hebben nog niet maken. Juist in een afstemming is het de energie die spreekt en laat weten wat je kind te vertellen heeft. De afstemming geeft je als ouder veel inzichten over het hoe, wat, waar en waarom. Naast de inzichten geef ik je ook tips mee. Zo kreeg ik eens in een afstemming het woord montessorischool te horen, dit woord liet mij voelen dat het meisje het nodig had om meer op eigen initiatief te leren. De ouders zijn hiermee aan de slag gegaan en samen met de leerkracht is besloten om het meisje meer vrije ruimte te geven voor eigen invulling. Moeder ziet een vrolijker, ontspannen en een meer zelfverzekerd meisje uit school komen.

Een zielsafstemming kun je altijd laten doen, wil je inzicht bij een bepaald probleem of wil je weten waar bepaald gedrag vandaan komt of wil je gewoon meer inzicht in je kind. Het gene wat ik nodig heb is de naam van je kind, de leeftijd en een foto, meer heb ik niet nodig.
De vragen die je hebt wil ik in eerste instantie niet weten, veelal worden de vragen al beantwoord in de afstemming.

Mogelijke redenen om een zielsafstemming voor je kind aan te vragen, kunnen zijn;

  • Mijn kind vertoont gedrag wat ik niet begrijp.
  • Mijn baby of kind eet/slaapt slecht en of huilt veel.
  • Mijn kind wil maar niet zindelijk worden.
  • Hoe kunnen wij als ouders ons kind beter begeleiden? (ik hou niet zo van etiketjes, maar waar je ze niet leest is het altijd mogelijk om ze er tussen te plakken)
  • etc. etc.
  • Dit zijn zomaar een paar voorbeelden waar een zielsafstemming bij zou kunnen helpen. Mocht je twijfelen of een zielsafstemming voor je kind passend kan zijn, neem dan rustig even contact met mij op om even met elkaar te overleggen.


Na een zielsafstemming zal niet direct alles opgelost zijn. Vaak is een zielsafstemming voor je kind ook een spiegel naar jezelf. De zielsafstemming laat je ook de stukken zien, waar jij als ouder mee aan de slag mag.

Kosten

De kosten van een zielsafstemming zijn 65 euro. Een minimale investering die grote veranderingen kan brengen in het gezin.

Toestemming
Is een kind jonger dan 9 jaar dan is het van belang dat beide ouders akkoord zijn bij het aangaan van een zielsafstemming van hun kind.

Is het kind ouder dan 9 jaar dan is het belangrijk dat het kind zelf akkoord is, dat ik een zielsafstemming ga doen.

Meer informatie over een zielsafstemming voor je kind? Vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem contact met je op!