Wellicht wil je al lange tijd eens een spirituele huiskameravond (of middag) organiseren, maar doe je dit liever in je eigen vertrouwde omgeving, met mensen die voor jou vertrouwt zijn. Neem dan contact met mij op om samen te kijken hoe we een spirituele huiskameravond (of middag) kunnen organiseren. 

Overleden dierbaren willen niets liever dan jou laten weten dat ze er nog steeds zijn. Als medium maak ik graag contact met de spirituele wereld om hen op deze manier weer even in contact te brengen met hun dierbaren hier op aarde.

Op een spirituele huiskameravond (of middag) maak ik verschillende contacten met overleden dierbaren. In de contacten zal ik de overleden dierbare altijd omschrijven door bewijsbare informatie te geven over zijn/haar leven zoals bijvoorbeeld hobby’s, werk, karakter, herinneringen en familieomstandigheden. De spirituele wereld weet wat er voor wie nodig is. 

De sfeer op een spirituele huiskameravond (of middag) is intiem, je hoeft je nergens voor te schamen. Je deelt vaak intieme, mooie en soms kwetsbare herinneringen op zo’n avond. 

Dus wees vooral jezelf; Lach wanneer dat goed voelt, laat je tranen de vrije loop wanneer je verdrietig bent. 

Groepsgrootte voor een huiskameravond (of middag) is 4-8 personen.

De huiskameravonden (of middagen) geef ik bewust voor kleine(re) groepen zodat ook

iedereen op zo’n avond/middag een contact krijgt met een overleden dierbare.

De kosten bedragen € 15,00 p.p. excl. reiskosten.

Tijdsduur 2 uur, bijv. van 19.30 tot ca. 21.30 uur.

Voor meer informatie neem gerust contact met mij op.