Soul reading voor jezelf

Een soul reading is een spiritueel consult waar ik als medium verbinding maak met jouw ziel en jouw overleden dierbaren. 

Een soul reading wordt ook wel een mediamiek consult of een spiritueel consult genoemd.

Door deze verbinding te maken kom ik direct bij de kern van wat er op dit moment aangeraakt mag worden. Het laat je op een liefdevolle manier, die soms confronterend kan zijn, zien wat er op dit moment gezien mag worden. Welke elementen belemmeren jou om jouw leven voluit te leven?

Zit jij bijvoorbeeld nog in een stuk rouwverwerking, kom je niet uit de negatieve spiraal of heb je het gevoel dat jij jezelf niet verbonden voelt met jezelf?
Samen met de spirituele wereld geef ik je inzicht in wat jij nodig hebt. In een soul reading voel je de liefde vanuit jouw overleden dierbaren en de liefde van je eigen ziel.

Een soul reading geeft je de moed, het vertrouwen en vult je met liefde, zodat jij van binnenuit voelt dat jij het waard bent om ten volle te gaan genieten van het leven.  

Dit zorgt ervoor dat jij je sprankelende zelf mag laten zien.

Wat levert een soul reading je op:

  • Meer inzicht in wie je bent op zielsniveau.
  • Je voelt je vrijer en lichter omdat jij jezelf ziet voor wie je werkelijk bent. Je voelt je innerlijke kracht en hebt meer energie.
  • Je begrijpt waar blokkades, patronen en overtuigingen vandaan komen en kunt door inzicht en een vergroot bewustzijn betere keuzes maken.
  • je krijgt diepere inzichten in je potentieel, je talenten, je vaardigheden en je gaven.

Kosten: € 75,- incl. btw

Wat anderen zeggen

Review Jitske

Van Yvonne heb ik een soulreading mogen ontvangen. Dit was een hele mooie, bijzondere ervaring. Yvonne straalt rust en warmte uit, waardoor ik me vanaf het begin tot het eind op mijn gemak voelde. Het was prettig dat Yvonne me meenam in het proces, alvorens te beginnen. Hierdoor had ik een beter beeld van wat me stond te wachten. De reading zelf was heel bijzonder. Woorden schieten eigenlijk tekort. Er was zoveel herkenning, zowel in de thema’s die naar voren kwamen, de lessen die de spirituele wereld me wilden meegeven, als karaktertrekken die werden omschrijven bij sommige personen. Door de reading ben ik me bewuster geworden van mijn blokkades en belemmerende gedachtes en patronen. Soms ietwat confronterend, maar wel op een positieve manier. Het heeft me inzicht gegeven in de thema’s waar ik mee wil en kan werken, om meer in mijn eigen kracht te komen staan. Ik ben dankbaar deze waardevolle ervaring en gun iedereen om dit zelf ook te mogen ervaren met hulp van Yvonne.

Review Janet

Met een open instelling ging ik naar Yvonne. Ik werd hartelijk verwelkomd en na een kopje koffie concentreerde Yvonne zich en vervolgens kwam mijn overleden man door, hij is overleden in 1996. Yvonne beschreef hem precies zoals hij was en ook dat ik de duwtjes van hem ook echt kreeg, heel fijn om te weten dat hij er nog steeds voor mij is. Heel fijn vond ik het te horen dat zijn overlijden niet mijn schuld was. Het was een vraag die mij al die tijd al bezig hield. Daarnaast is het heel fijn dat hij ook op zijn kinderen past.
Tot mijn verrassing was er ook nog een vrouw die naar voren kwam, dit was mijn vriendin/pleegmoeder. Beiden gaven mij een boodschap mee, waar ik mee verder kan. De hele ervaring heeft diepe indruk op mij gemaakt en ik wil Yvonne super bedanken voor dit cadeau.

Review P.

Ik heb vorig jaar een reading gehad bij Yvonne. Tijdens de reading kreeg Yvonne contact met een dierbare vriend.
De zaken die naar boven zoals mijn donkere verleden vond ik zo bijzonder. De reading heeft bloot gelegd waar mijn pijn zat. Mijn dierbare vriend liet weten dat ik het leven nog had en dat het tijd werd om vooruit te kijken in plaats van altijd maar achterom. Het is heel bijzonder hoe deze reading mijn leven getransformeerd heeft. Er komen nu dingen op mijn pad die ik niet had durven dromen. Ik kan vertrouwen hebben in de toekomst en ik kijk daar zelfs naar uit.
Ik ben zo dankbaar hoe mijn leven eruit ziet en dat alles is te danken aan een reading bij Yvonne.
Dat klinkt misschien gek voor mensen, maar mijn transformatie heb ik allemaal te danken aan de reading.
Als je nieuwsgierig bent, vraag dan naar contact met Yvonne. Zij legt alles zo goed uit, niets is gek of raar. Ik voelde mij echt gezien door haar.

Meer informatie over een soul reading? Vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem contact met je op!