Cursus Persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Misschien herken je het wel:
Je blijft keer op keer tegen dezelfde problemen aanlopen, dat je geen idee hebt hoe je de situatie kunt veranderen en alles wat je probeert lijkt te niet te lukken. Het geeft het gevoel dat je er niet van los komt.
Je blijft maar piekeren en verzand makkelijk in een negatieve spiraal.
Misschien herken je het dat je de moed een beetje in de schoenen zakt om toch de stappen te zetten die graag wilt. Waarschijnlijk herken je dat je niet weet waar je moet beginnen en het je moeite kost om keuzes te maken. En wellicht vraag je jezelf geregeld af, waarom het leven jou niet gewoon eens komt aanwaaien. Een paar voorbeelden die misschien herkenbaar zijn.

In de cursus Persoonlijke en Spirituele ontwikkeling gaan we gezamenlijk aan de slag om te leren van wat er in ons leven gebeurd en welke inzichten ons mag geven.

In de cursus gaan we aan de slag met hoe de beste versie van jezelf eruit ziet. Wat zijn je dromen, wat zijn je verlangens. Wie ben je? Waar blokkeer je?
Ben je de angstige gedachten, het piekeren zat en wil je meer leren over zelfliefde, intuïtie en manifesteren. Dan is de cursus Persoonlijke en Spirituele ontwikkeling bij Praktijk de Sprankeling iets voor jou. Tijdens de cursus zal ik je ondersteunen in jouw  ontwikkelingsproces en alles vanuit liefde, veiligheid en respect.

Wat gaan we zoal doen?
– We gaan aan de slag met jou dromen, angsten en verlangens.
– We gaan voelen en ervaren welke inzichten en bewustwording er naar boven mag komen.
– We gaan werken aan een positieve mindset.
– We gaan aan de slag met rust, ontspanning en geduld.
– We gaan aan de slag om weer in contact te komen met ons zelf en je gevoel.
– We leren om naar onze intuïtie te luisteren.

In de cursus Persoonlijke en Spirituele ontwikkeling komen we 12 keer samen. Tussen de samenkomsten heb je ruimte om de inzichten en hetgeen wat je geleerd hebt toe te passen in je dagelijks leven. Dat zal soms met vallen en opstaan gaan, in de nieuwe bijeenkomst bespreken we je ervaringen.

Ik vind het belangrijk om in de cursus praktisch aan de slag te gaan, zodat je er direct ook in je dagelijks leven mee aan de slag kunt. In cursus maak ik veel gebruik van meditaties, doen we kleine systemische opstellingen en intuïtieve opdrachten. We focussen ons op wat jij nodig hebt in jouw ontwikkelingsproces. 

Data, tijden en kosten

Kosten: € 1111,- te voldoen in tien termijnen van elk € 111,10.
Tijd: 10:00 tot 14:00

Data:
Vrijdag 13 oktober 2023
Vrijdag 10 november 2023
Vrijdag 15 december 2023
Vrijdag 19 januari 2024
Vrijdag 16 februari 2024
Vrijdag 15 maart 2024
Vrijdag 12 april 2024
Vrijdag 17 mei 2024
Vrijdag 7 juni 2024
Vrijdag 5 juli 2024
Vrijdag 30 augustus 2024
Vrijdag 27 september 2024

Maximaal 4 personen

De ontwikkeling die je doormaakt tijdens de cursus Persoonlijke en Spirituele ontwikkeling maakt dat je jezelf beter leert kennen en dat je in staat bent om meer liefde toe te laten, dat je meer vrede, vrijheid en vreugde kunt ervaren. Met als gevolg dat het je sterker maakt en je opent om nieuwe stappen te zetten in jouw dagelijks leven.


Interesse?

Wat te doen als je interesse hebt om deel te nemen aan een van de groepen: Als je kennis wilt maken met mij en wil bespreken of de cursus iets voor jou is, dan kunnen we aller eerst een gratis kennismaking inplannen of je kunt onderstaand contactformulier invullen.

Geef een reactie